Tag Archives: tigari electronice

Tigara Electronica potrivita pentru un incepator !

Pentru cei care isi doresc sa intre in lumea fumatului electronic  alegerea unei tigari electronice este o adevarata provocare mai ales daca vanzatorul nu dispune de sufuciente cunostintele necesare pentru al indruma spre cea mai buna alegere. Nu de putine ori m-am cunoscut clienti care au fost sfatuiti ori sa cumpere o tigara foarte ieftina cu o calitate indoielnica ori una foarte scumpa care ar fi recomandata pentru un vaper cu experinta , nu pentru un incepator


tigara-electronica-mahoarca
In principiu toate tigarile electronice functioneaza dupa acelasi principiu, folosind o rezistenta cu in contact cu un lichid genereaza abur, dar poveste nu se opreste chiar aici, la fel ca si telefonele mobile , tabletele , tigarile electronice sunt diferite in functie de model , pret ,etc , de aici apre si probelema alegri unui model cat mai reusit pentru o anumita persona.
Vanzatorul trebuie sa faca o recomandare in fuctie de ce tip de tigari fumeaza clientul, marca si concentratia de nicotina a tigarii respective apoi in funtie de aceste tre lucruri te va indruma catre un anumit lichid, mai slab sau mai tare si catre o anumita tigara electronica, din gama disponibila.
Daca fumezi maxim un pachet poti alege unul din Kit-uri cu 1 TIGARA iar in cazul in care depasesti doua, poate chair trei pachete, am intalnit si persoane care fumau 3 pachete pe zii,ideal ar fi sa alegi unul din Tigari Electronice Premium create special pentru cei care au nevoie de multa nicotina .

kit-aspire-et-innokin-itaste-clk-1280-600x600

Modelele din categoria Kit-uri cu 1 TIGARA  pot fi folosite si de catre cei care fumeaza mai mult de un pachet  in cazul acesta le recomand achizitionarea si a unei baterii de rezerva, sa a unei tigari electronice cu capacitate mare cum ar fi cazul Vision EGO-CE5 CC 2200 , cu baterie de 2200 mAh si autonomie ce poate depasi lejer 1 zi.

Pentru clienti ce isi dorec o tigara electronica de calitate superioara le recomnda Tigara Electronica Aspire ET + Innokin Itaste CLK 1280  sau Tigara Electronica Aspire ET + Vision Spinner II 

Aceste doau modele de tigari electronice folosesc bateri ce asigura un voltaj maxim pana la  5.5V, suficient incat cat sa multumesca si cei mai exigenti dintre vaperi , clearomizor Aspire ET cu care sunt echipate nu confera cu de ars chiar si la voltaje ridicate

Tigara Electronica VS Tigara din tutun din puct de vedere financiar

Fumatul, un viciu ce dateaza inca din antichitate, avand suficient timp sa devina un ritual dar si un adevarat business, care din pacate face rau oamenilor si mediului inconjurator. Fumatul cauzeaza in fiecare an milione de decese de decese, 65 de procente din ele de persoane situandu-se intre 35 si 65 de ani.

\fumatul este unul dintre cele mai rele vicii din lume, fumatul castiga teren datorita fumatului pasiv. Fumatul pasiv inseamna inhalarea fumului de tigara in mod nedorit, de exemplu: inhalarea fumului de tigara care provine de la tigara unei persoane din aceeasi incapere. Fumatul pasiv face de asemenea victime, cifrele ridicandu-se foarte  ingrijorator, aproximativ 900.000 de decese anual – victime ale fumatului pasiv.

Pe langa sanatate, exista si factorul financiar, mai putin important in comparatie cu factorul de sanatate, insa totodata un aspect foarte important. Pretul tigarilor este din ce in ce mai mare. Cu ajutorul tigarii electronice poti renunta la fumat si iti poti face un mare serviciu pe plan financiar de asemenea. Mahoarca.ro a realizat un infographic  cu privire la economiile pe care le poti realiza devenind un utilizator al tigarilor electronice.

infografic

Sfaturi utile pentru a renunta la tutun !

Desi tigara electronica este foarte eficienta atunci cand vine vorba de a asista fostii fumatori in lupta impotriva tutunului, exista totusi si persoane care desi au deprins obiceiul vapatului, inca nu pot renunta complet la tigarile conventionale din diferite motive.

In majoritatea cazurilor, cauza rezida fie in setarea necorespunzatoare a atomizorului, fie in concentratia de nicotina a e-lichidului folosit. Aceasta din urma poate fi putin derutanta pentru noii adepti ai fumatului electronic, de aceea este esential sa cunoasteti cateva recomandari care asigura succesul tuturor modelelor de tigari electronice.

In general, tipul de e-lichid ales depinde de obiceiurile persoanei respective ca fumator. Daca obisnuiati sa fumati mai mult de un pachet pe zi, se recomanda sa incepeti cu o concentratie de nicotina de 24 mg si cand aceasta devine confortabila, sa o inlocuiti cu un lichid cu 18 mg de nicotina. Testandu-le pe amandoua veti deprinde diferenta si pe termen lung veti putea intrebuinta lichidul mai slab pentru mentinere, iar pe cel mai concentrat ori de cate ori simtiti nevoia sa fumati tutun.

Pentru cei ce fumau intre jumatate de pachet si un pachet intreg pe zi, se recomanda initial un lichid de 18 mg nicotina, urmat de cel de 12 mg pentru mentinere, iar pentru cei ce fumau sub 10 tigari zilnic, este cel mai indicat un lichid cu o concentratie de 12 mg de nicotina pentru inceput, urmat de unul de 8 mg. Si fumatorii sociali sunt vizati de aceste sfaturi, pentru ei fiind indicate cele mai slabe lichide, cu 8 sau 4 mg de nicotina, ori fara, pentru a elimina total pofta de tigari.

In orice caz, regula generala este sa incepeti cu un e-lichid putin mai concentrat decat ati crede initial ca aveti nevoie pentru ca este posibil ca trecerea de la tutun la tigari electronice sa fie perceputa mai puternic de organismul dumneavoastra, dar fara a depasi concentratia de 24 mg.

De asemenea, daca simtiti ca vaporii nu va satisfac pofta de fumat, puteti incerca sa vapati mai des pentru a compensa cantitatea de nicotina pe care obisnuiati sa o primiti. Chiar daca sunteti mai pesimisti la inceput, nu trebuie sa va descurajati, modul in care nicotina din tutun este absorbita difera de modul in care primiti nicotina prin intermediul vaporilor.

In timp ce fumul de tigara trimite nicotina aproape instantaneu in sange, vaporii contin nicotina de uz medical care isi face efectul in cateva minute. Senzatia va fi in final aceeasi, din acest motiv este important sa adoptati e-fumatul cu optimism si entuziasm pentru o noua viata mai sanatoasa pe care sunteti atat de aproape sa o incepeti.

La tot acest demers nu uitati sa asociati si ideea ca produsele de calitate – tigara electronica si e-lichidele – certificate de catre producator si purtatoare de garantie reala, trebuie cumparate doar dintr-un magazin specializat care ofera atributele mentionate.