Lichidul Liqua – arome italiene

lichid tigara electronica liqua

Liqua este e-lichidul produs de compania multinationala Ritchy. De ce este acest lichid atat de popular si de cautat in randul consumatorilor? Datorita aromelor sale italiene froduse de catre Flavor Art. Aromele Liqua sunt foarte diversificate. Ele au fost concepute cu atentie de cei mai atenti si dedicati producatori de arome din Italia. Asta face lichidul Liqua sa aiba un gust cat mai aproape cel natural.

E-lichidul Liqua este fabricat din ingredinte de cea mai buna calitate: Glicerina Vegetala, Propilen Glicol, arome facute in Italia si nicotina. Aceste ingrediente sunt conform celor mai ridicate standarde de productie, stabilite de United States Pharmacopeia. Cea mai pura forma de nicotina nu contine tutun si este protejata de orice proces de oxidare, in timpul manufacturarii.

Data fiind populariatatea acestui produs, au aparut si falsurile. Aveti grija ce tip de produs cumparati!

E-lichidul Liqua are cateva caracteristici personale, printre care:

Termenul de valabilitate este de 2 ani.
Capacul sticlutei va fi intodeauna alb, nu gri, nu galbui.
Materialul din care este facuta sticluta Liqua este unul foarte delicat si subtire.
E-lichidul Liqua fals este facut din materiale dure care sunt greu de strans.
Amabalajul este printat la o calitate foarte buna.
Tot referitor la amabalajul e-lichidului Liqua, pe cutia originala apare si o eticheta in Braile, pentru nevazatori. Este vorba de un sticker sub forma unui triunghi, in relief.

Daca tot vorbeam de numeroasele arome pe care le are e-lichidul Liqua, printre cele mai populare arome se numara: menta, cafea, cirese, vanilie, ciocolata,  tutun turcesc, bright tabacco, traditional tabacco, cuban cigar tabacco, american tabacco, french pipe tabacco, cafea, mar verde, tiramisu, cirease, capsuni, struguri, fructe de padure, mix de citrice, vanilie, bautura energizanta, cola, ciocolata.

E-lichidul Liqua poate contine concentratii diferite de nicotina.  24mg/ml, 18mg/ml, 12mg/ml si 9mg/ml 0mg/ml.