Lichid Hansen EU – varinata pentru Uniunea Europeana

Daca veti cauta pe net veti afla ca Hangsen este unul dintr-e cei mai mari si apreciati producatori de e-lichid din lume. Si o mare parte li se datoreaza datorita misiunii lor de a-si dedica toate fortele pentru a realiza cel mai bun e-lichid de pe piata. Produsele lor sunt folosite si testate de-a lungul timpului de milioane de vaperi din toata lumea, iar acest lucru dovedeste inca o data ca acei consumatori il considera a fi printre cele mai bune lichide de pe piata.

Continutul lichidelor Hangsen EU

Asta probabil datorita faptului ca se folosesc doar cele mai bune si sigure ingrediente in procesul de fabricatie. Principalu ingrediet folosit la fabricarea lichidelor Hanse EU este Glicerita Vegetala de calitate farmaceutica ( USP 99,5%)  Si nu in ultimul rand aromele, realizate din ingredinte de cea mai buna calitatea ce sunt utilizate si in industria alimentaraIndiferent de gustul dumneavoastra preferat, puteti fi siguri ca il veti gasi in oferta Hansen din in urmatoarele categorii: tutun, mentolate, fructe, bauturi si altele.Va puteti da seama de concentratia de nicotina pe care lichidul il contine si dupa culoarea capacului sticlutelor, nu doar dupa scrisul de pe eticheta. Astfel avem urmatoarele:

    Capac alb- 0 mg/ml
    Capac verde- 6 mg/ml
    Capac albastru- 12 mg/ml
    Capac portocaliu- 18 mg/ml
    Capac galben- 24 mg/ml

Elemente de siguranta

Datorita succesului enorm pe care l-au avut in cele peste 80 de tari unde comercializeaza, au inceput sa apara si lichiduri falsificate sub acelasi brand Hangsen. Pentru a nu va periclita sanatatea folosind astfel de lichide va recomanda sa urmariti urmatoarele caracteristici specifice doar produselor originale si anume:Capacul cu inscriptia HS , eticheat cu holograma aflata pe spate sticlei si nu in ultimul rand pretul. Datorita ingredientelor premium folosite pretul produsului este rezonabil. Daca veti intalni produse la preturi foarte mici, acesta ar trebui sa fie un alt semn de alarma cum ca ati cumparat un produs falsificat.Pentru a evita astfel de neplaceri va recomandam sa cumparati intotdeauna lichid doar de la comerciantii autorizati.

Va asteptam pe Mahoarca.ro  pentru mai multe detalii si preturi