Tag Archives: fumeaza

Cum sa alegem tipul de tigara electronica potrivita ?

Alegerea unei tigari electronice poate fi destul de complicata daca nu cunosti pe cineva care foloseste un echipament de vapat sau daca nu ai incercat deja una.

Prin urmare acest articol este menit sa te ajute sa decizi ce tip de tigara electronica este potrivit pentru nevoile si gustutile tale.

Daca nu ai incercat niciodata o tigara electronica, poti incepe cu un dispozitiv de unica folosinta pentru a-ti putea forma o ideea despre ce ofera vapatul si daca acesta este potrivit sau nu pentru tine.

De asemenea, exista sute de arome de tutun, alaturi de arome mai dulci sau de fructe. Totodata, poti sa alegi si diferite nivelele de nicotina. Asadar, flexibilitatea este de partea ta.

Presupunand ca vrei sa incepi sa vapezi, va trebui sa-ti cauti un kit pentru incepatori. Dar nu te stresa prea tare deoarece exista sute de modele de tigari electronice care sunt foarte usor de folosit. Asadar, haide sa descoperim mai multe detalii.


Tigara electronica standard

Acest tip de tigara electronica iti poate oferi o senzatie cat se poate de asemanatoare cu cea pe care o ai atunci cand fumezi. Sunt prevazute cu rezervoare care pot gazdui o cantitate insemnata de e-lichid si de asemena au baterii de putere destul de mare.

Acestea sunt alcatuite in general din doua componente: baterie si clearomizor (care este format la randul lui din rezervor pentru e-lichid si rezistenta).

Principalul avantaj al acestora este ca pot fi inlocuite oricare dintre componente in momentul in care au defecte. Componenta care va fi inlocuita cel mai des este rezistenta, deoarece aceasta are o durata de viata mai scurta.

Exista si multe optiuni in ceea ce priveste dimensiunea si puterea bateriei. Ai posibilitatea sa optezi pentru o baterie mai subtire sau pentru una de dimensiuni putin mai mari, care iti poate asiugra si o durata mai lunga de utilizare.

Aceste modele de tigari electronice iti ofera cu adevarat posibilitatea de a-ti personaliza experienta atunci cand vine vorba de vapat. Asadar, daca esti o persoana fara experienta in domeniu, un asemenea model de tigara electronica poate fi mai mult decat ideal pentru tine.
Tigari electronice cu functii avansate sau mod-urile

Daca vrei sa ai un control marit asupra vapatului, mod-urile pot reprezenta o solutie optima. Acestea fac parte dintr-o generatie superioara a tigarilor electronice fiind niste dispozitive cu functii mult mai avansate.

Mod-urile sunt recomandate vaperilor mai experimentati, care cauta senzatii mai tari si care vor sa treaca la nivelul urmator. Totodata, acestea pot fi utilizate si de incepatori, dar este bine ca inainte de a folosi un mod sa te documentezi in prealabil.

Acestea asigura o cantitate mult mai mare de vapori decat tigarile electronice standard, datorita posibilitatii de a fi echipate cu rezistente sub-ohm. Totodata rezervoarele acestora pot gazdui o cantitate mai mare de e-lichid, unele modele avand o capacitate de peste 5 ml.

De asemenea, mod-urile au putere variabila, existand la ora actuala modele cu putere de iesire de peste 200 W. Printre alte functii intalnite la mod-uri se mai numara si reglarea avansata a fluxului de aer sau controlul temperaturii.

Asadar, dupa aceasta scurta prezentare nu mai putem spune neaparat ca esti incepator, prin urmare te invitam sa vizitezi magazinul nostru online si alegi tigara electronica sau mod-ul care ti se potriveste. Nu in ultimul rand, daca ai nevoie de mai multe informatii iti stam la dispozitie!