Cum sa eviti scurgerea lichidului dintr-o tigara electronica

Exista cateva lucruri destul de enervante care se pot intampla atunci cand folosesti o tigara electronica, cel mai frustrant este ca elichidul sa se scurga din rezervor. Pentr-u a evita scurgerii de lichid foloseste urmatoarele recomandari pentru a minimaliza sansele ca lichidul sa se scurga din tigarara ta .
1. Umple cu grija rezervorul cu e-lichid

Daca vrei sa eviti scurgerea e-lichidului pe haine sau in poseta, prima recomandare este una mai degraba preventiva si anume sa umpli cu precautie rezervorul cu lichid. In momentul in care umpli rezervorul, exista sansa ca din neatentie sa torni lichid pe tubul pe care circula aerul. Astfel, te vei trezi cu scurgeri prin mustiuc si totodata vei ajunge sa ai si in gura e-lichid. Trebuie sa fi foarte atent cand umpli rezervorul si sa incerci sa torni lichid numai pe peretii acestuia. Astfel vei reusi sa eviti aceasta experienta neplacuta.


2.Nu aseza niciodata tigara electronica in pozitie orizontala

O alta cauza destul de comuna care duce la scurgerea e-lichidului din rezervor este asezarea tigarii electronice intr-o pozitie orizontala. Stim din proprie experienta ca poti fi distras foarte usor de factori externi in momentul in care vapezi si fara sa-ti dai seama pui jos tigara electronica, te ridici si pleci, iar cand te intorci inapoi te trezesti cu o balta de e-lichid in jurul echipamentului tau de vapat. Acest lucru se poate intampla mai ales dupa ce ai umplut rezervorul. Incearca sa fi atent la acest aspect, iar de fiecare data cand pui jos tigara electronica, aseaz-o in pozitie verticala. Crede-ne pe cuvant, acest lucru te poate scuti de o posibila "cadere nervoasa" :).
3.Asigura-te ca garniturile si capacele sunt inchise bine

Daca te-ai asigurat ca nu ai problemele prezentate anterior, dar tigara ta electronica are incontinuare scurgeri ar fi bine sa incepi sa verifici daca nu exista o problema de etansare. Asadar, incepe sa desfaci piesele care se infileteaza si verifica daca toate garniturile sunt puse la locul lor, iar daca totul este in regula verifica daca piesele desfacute se aseaza asa cum ar trebui. O garnitura care lipseste sau care s-a desfacut poate provoca scurgerea e-lichidului.
4.Curata constant rezervorul care gazduieste e-lichidul

Nu in ultimul rand, incearca sa cureti in mod constant rezevorul tigarii electronice. Astfel vei inlatura surplusul de e-lichid si vei putea preveni viitoarele scurgeri ale acestuia.Urmand sfaturile de mai sus vei putea inlatura cu succes scurgerea lichidului din rezervor si prin urmare vei evita experientele neplacute cauzate de acest lucru. Daca ai nevoie de mai multe sfaturi sau de asistenta in ceea ce priveste evitarea scurgerilor de e-lichid te rugam sa ne contactezi folosind una din metodele disponibile pe pagina de contact, iar unul din consultantii nostru te va ajuta cu cea mai mare placere.