Ce probleme pot aparea folosind tigara electronica si cum le poti rezolva

Tigara electronica este un echipament ce aduce beneficii atat asupra sanatatii cat si in ceea ce priveste bugetul cheltuit.In cazul in care nu ai experienta in folosirea tigari electronice, exita posibilitatea sa intampini cateva probleme cu care se pot confrunta majoritatea incepatorilor. In randurile ce urmeaza sunt enumerate unele dintre cele mai clasice probleme pe care le poti avea cu tigara electronica cat si modalitatile prin care poti sa le rezolvi.

Nivelul nicotinei este prea mic

Tigarile din tutun ofera fumatorului nivelul de nicotina necesar foarte rapid comparat cu tigara electronica.Tinand cont de asta, e indicat ca pentru inceput sa-ti alegi un e-lichid care contine o cantitate de nicotina mai mare, urmand ca sa reduci concentratia pana la cea optima.

De asemenea asigura-te ca folosesti tigara electronica intr-un mod corespunzator. Ca fost fumator vei avea tendinta sa tragi fumul direct in plamani, insa cel mai bun mod de a vapa este de a trage o cantitate mai mare de vapor in gura si abia apoi sa o inhalezi deoarece nicotina din tigarile electronice este absorbita de-a lungul cailor respiratorii si nu direct in plamani.

Bateria nu mai functioneaza

In cazul in care folosesti o baterie manuala,da ea aparent nu functioneaza s-ar putea sa fie o problema de conexiune intre baterie si clearomizor. Capetele acestora trebuie sa fie curate,incearca sa le stergi in mod din cand in cand.

Vaporizatorul are scurgeri de lichid

In primul rand asigurate ca este montat corect. Daca problema persista ar trebui sa verifici daca nu cumva a venit vremea sa-l schimbi. Vlearomizorul poate sa se deterioreze dupa o perioada de timp, mai ales daca este transportat in genti sau buzunare.
Gust de ars in momentul in care vapezi

Acest fenomen apare in momentul in care nu ai asteptat suficient timp pentru ca lichidul sa se imbibe in bumbacul aflat in rezistenta sau nu ai destul lichid in vaporizator. In asfel de cazuri, de cele mai multe ori rezistenta se arde si trebuie  inlocuita.
Senzatie de gat uscat

Acest lucru poate fi cauzat uneori de prezenta propilen glycol-ului in compozitia lichidului. De cele mai multe ori o gura de apa te ajuta sa scapi de acesta senzatie. In caz ca acesta nu te ajuta, incearca sa folosesti un lichid cu o concentratie mai mare de glicerina vegetala.

Zgomot ciudat in timp ce vapezi

Acest tip de zgomot poate aparea daca vaporizatorul-ul s-a inundat cu e-lichid . Indicat este sa-l desfaci si sa il cureti iar apoi sa-l montezi la loc.

Majoritatea problemelor care pot sa intervina cand folosesti tigara electronica sunt destul de usor de rezolvat. Daca intampini probleme sau ai nevoie de ajutor,poti sa ne contactezi folosind una din metodele disponibile pe pagina noastra de contact iar unul din consultantii nostri iti va oferi tot suportul necesar.